Slimmer rekruteren, intelligenter coachen.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Multicultureel Management: Action Learning Group

31 augustus 2018 08:00 - 09:30

120€

U heeft misschien zelf al aan den lijve ondervonden dat het niet altijd vanzelfsprekend is om met anderen samen te werken. Zeker niet met mensen van andere culturen. Toch willen veel organisaties vandaag meer mensen met een diverse achtergrond aantrekken.

Maar lukt het ook om die mensen te vinden? – Hoe brengt u diversiteit aan boord? – Hoe coacht u deze medewerkers individueel en als team? – Hoe vermijdt u conflicten?

Jean Blondeel, psycholoog met 30 jaar ervaring in internationaal zakendoen en Peter Callens, 25 jaar ervaring met individuele coaching en change in attitude, nodigen u – als relatie – graag uit voor onze exclusieve ontbijtsessie en om deel te nemen aan de Action Learning Groep: ‘Intercultureel management: uitdagingen en oplossingen voor vandaag’.

Wat levert het u op?

Tijdens de eerste sessie op 31 augustus 2018 van 8 uur tot 9 uur 30 in Gent brengen we mensen uit diverse sectoren samen. We willen u laten leren en tonen hoe andere sectoren omgaan met diversiteit, zowel intern als extern.

We staan garant voor concrete inzichten die u na deze sessie onmiddellijk kunt toepassen in uw eigen organisatie.

Dus geen “bla bla” maar wel praktijkgerichte kennis en directe toepassing staan centraal.

Jean en Peter faciliteren beiden de sessie zodat u naar huis gaat met extra bagage op zak!

Wat verwachten wij van u?

Een gezonde dosis honger, enthousiasme en commitment!

Wat staat er op het ontbijtmenu?

U kunt voor de spits van huis weg, wij zorgen voor een smakelijk ontbijt en u zit (bijna) tegelijk met uw collega’s weer achter uw bureau. Zeg nu zelf, de dag kan toch niet mooier beginnen?

 

7.30u – 7.55u: Onthaal en ontbijt

7.55u – 8.00u: Welkom

8.00u – 9.00u: Sessie ‘Intercultureel management: uitdagingen en oplossingen voor vandaag’ door Jean Blondeel en Peter Callens.

Locatie: The Learning Garden, Ham 125 in Gent.

 

Inschrijvingen

Wilt u ons enthousiasme delen? Dan verwelkomen wij u graag op 31 augustus 2018! Schrijf in via onderstaand inschrijvingsformulier en stuur dit ingevuld terug naar . Mocht u zelf niet kunnen, vraag dan een collega om de bijeenkomst bij te wonen.

Ter info: We vragen een bescheiden bijdrage van 120 € voor de organisatie en het gebruik van de locatie. U kunt betalen met de kmo-portefeuille. Elk jaar houden we 5 sessies. U bepaalt mede de thema’s van de volgende sessies.

Wij wensen u een inspirerend ontbijt en graag tot dan?

Jean Blondeel en Peter Callens

Gegevens

Datum:
31 augustus 2018
Tijd:
08:00 - 09:30
Kosten:
120€

Locatie

The Learning Garden
Ham 125
Gent, 9000
+ Google Maps

Organisator

Jobmotivation
Telefoon:
055 30 52 70
E-mail:
info@jobmotivation.be
Website:
www.jobmotivation.be